ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση Τέρι στην Μπαρτσελόνα

Το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι αναμένεται να μείνει ανοιχτό για αρκετό καιρό. Μία ημέρα μετά το 2-2 του "Καμπ Νου", στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ ο Τζον Τέρι εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης, αναφερόμενος στην προσπάθεια τους να εκβιάσουν τις διαιτητικές αποφάσεις.

default image
Το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι αναμένεται να μείνει ανοιχτό για αρκετό καιρό.
Μία ημέρα μετά το 2-2 του “Καμπ Νου”, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ ο Τζον Τέρι εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης, αναφερόμενος στην προσπάθεια τους να εκβιάσουν τις διαιτητικές αποφάσεις.

“Είναι κρίμα να βλέπεις παίκτες παγκόσμιας κλάσης να προσπαθούν να εκβιάσουν από το διαιτητή την κίτρινη κάρτα σε βάρος αντιπάλων τους. Ίσως η Μπαρτσελόνα αισθάνεται πως απειλείται από εμάς. Ήταν υπό πίεση από τους ίδιους τους φιλάθλους της μετά την ήττα που είχε υποστεί από εμάς πριν δύο εβδομάδες στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Είναι σπουδαία ομάδα, αλλά δεν ξέρω γιατί είναι τόσο κυνικοί οι παίκτες της. Ζητούσαν με χειρονομίες μπροστά στο πρόσωπο του διαιτητή να δώσει κάρτες και είναι απογοητευτικό το ότι εκείνος τους άκουγε. Έδινε όλα τα σφυρίγματα υπέρ της Μπαρτσελόνα, αλλά οι συμπαίκτες μου έμειναν ενωμένοι μέχρι το τέλος και τους αποδείξαμε τι ομάδα είμαστε πραγματικά. Με το διαιτητή και όλους εναντίον μας, ήμασταν η καλύτερη ομάδα”, δήλωσε ο Τέρι για την αναμέτρηση στην οποία ο Ιταλός ρέφερι, Στέφανο Φαρίνα.

Η ΟΥΕΦΑ δεν πρόκειται να μείνει με…σταυρωμένα τα χέρια και είναι έτοιμοι να τιμωρήσει τις δύο ομάδες για το σκληρό τους παιχνίδι. Ειδικά την Τσέλσι την περιμένει βαρύτατο πρόστιμο, αφού από τις συνολικά δέκα κίτρινες οι παίκτες του Μουρίνιο πήραν τις έξι. Μάλιστα υπάρχει σχετικός κανονισμός που αναφέρει πως μία ομάδα τιμωρείται με πρόστιμο αν ξεπεράσει τις πέντε κίτρινες σε έναν αγώνα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Γουίλιαμ Γκεγιάρ, η ΟΥΕΦΑ θα διεξάγει έρευνα για τα γεγονότα που ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα, που έχουν να κάνουμ με τις διαμαρτυρίες των παικτών της “Μπάρτσα” προς το πρόσωπο του Φαρίνα, καθώς και το γεγονός ότι πολλά μέλη της αποστολής της Τσέλσι κινδύνευσαν να χτυπήσουν από μπουκάλια που εξσφενδονίστηκαν από το μέρος των οπαδών του ισπανικού συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ