Νίνης: “Δεν μου αρέσει η γυμναστική, προτιμώ την μπάλα”
Δηλώσεις σε ιταλικό Μέσο έκανε ο Σωτήρης Νίνης, δηλώνοντας χαρούμενος για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα άφησε "αιχμές" για τον προπονητή της Πάρμα, Ρομπέρτο Ντοναντόνι.
Ο Έλληνας μέσος σε συνέντευξη στο “tuttomercatoweb.com” αναφέρθηκε αρχικά στην άσχημη πορεία που πραγματοποιεί η Πάρμα στο ιταλικό πρωτάθλημα, όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας:
”Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα και το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.
Για το αν η αλλαγή προπονητή θα βοηθούσε την ομάδα: “Φυσικά μια αλλαγή προπονητή θα βοηθούσε την ομάδα, καθώς είναι στην τελευταία θέση. Αρχικά στην Πάρμα έπαιξα καλά, στη συνέχεια όμως δεν κατάλαβα γιατί ο Ντοναντόνι δεν με χρησιμοποιούσε στους αγώνες. Δεν ήταν εύκολη η κατάσταση. Το καλοκαίρι μου είπαν να πάω δανεικός, εγώ απάντησα όχι, ή θα έμενα ελεύθερος ή θα έμενα στην Πάρμα. Είπα στον Λεονάρντι, δεν θέλω χρήματα, απλώς αφήστε με να φύγω“.
Σε ερώτηση για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: “Λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος. Μ’ αρέσει πολύ το κλίμα στην ομάδα. Πραγματικά, όλα είναι μια χαρά”.
Στο αν θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Serie A, απάντησε: “Μου αρέσει η Ιταλία, όμως τώρα δεν ξέρω. Το πρωτάθλημα στηρίζεται αρκετά στην τακτική και στην δουλειά που γίνεται στο γυμναστήριο. Αυτό το κομμάτι δεν μου αρέσει. Θέλω να προπονούμαι με την μπάλα και όχι μόνο στο γυμναστήριο”.