Μια μεταγραφή και πέντε αποχωρήσεις
Την πρώτη του μεταγραφή για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός που απέκτησε τον Νέστορ Ντομίνγκεζ.
Την πρώτη του μεταγραφή για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός που απέκτησε τον Νέστορ Ντομίνγκεζ. Ο 28χρονος Περουβιανός, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τόταλ Κλιν (ομάδα της πατρίδας του), υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”. Παράλληλα, την Πέμπτη ανακοινώθηκαν οι αποδεσμεύσεις πέντε ποδοσφαιριστών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Sebastian Nestor Dominguez . Ο Dominguez είναι 28 ετών, αγωνίζεται στην επίθεση, και τον τελευταίο χρόνο έπαιζε στην ομάδα Total Clean του Περού.
Το απόκτημα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ήλθε χθες βράδυ στη χώρα μας από το Περού, και σήμερα το πρωί πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ , όπου παρουσία των κκ Χριστοβασίλη ,Μαρκάκη υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιό του..
H ΠΑΕ με αίτησή της θα ζητήσει μέσω της ΕΠΟ το διεθνές πιστοποιητικό μετεγγραφής(μπλέ κάρτα) του παίκτη, για να τεθεί άμεσα στη διάθεση της ομάδας.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ
Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση των συμβολαίων, των ποδοσφαιριστών Θανάση Τσικτσίρη, Adriano Guiducci,Anastasio Reiger, Θανάση Κουκούλη ,και Γιάννη Σωτήρογλου , κοινή συναινέσει,και παράλληλα τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια.
Eπίσης ο Βαγγέλης Μπελεβέτης θα παραχωρηθεί για έξι μήνες ,με τη μορφή δανεισμού, στην Αναγέννηση Άρτας ομάδα Γ Εθνικής κατηγορίας”.