Μπαλοτέλι: Ο Τότι με αποκάλεσε μαύρο…” (vid)
Τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη στα τελευταία λεπτά του κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ της Ιντερ και της Ρόμα και συγκεκριμένα μεταξύ του ιδίου και του Φραντσέσκο Τότι έδωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Vanity Fair".
Ο αρχηγός των “τζιαλορόσι” κλότσησε εν ψυχρώ τον Ιταλό επιθετικό και αποβλήθηκε, αλλά τα όσα έχουν ακουστεί για το περιστατικό θυμίζουν την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε μετά το χτύπημα του
Ζινεντίν Ζιντάν στον
Μάρκο Ματεράτσι.
Ζινεντίν Ζιντάν στον
Μάρκο Ματεράτσι.
Ο Τότι από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι ο νεαρός άσος των “νερατζούρι” των αποκάλεσε “παππού”, αλλά αυτό έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τα όσα είπε ο Μπαλοτέλι, που τονίζει ότι τον αποκάλεσε “μωρό”.
Απολαύστε όλους τους αστέρες του Campionato στα αθλητικά κανάλια του
Conn-X TV!
Conn-X TV!
Οσο για το τι είπε ο Τότι, ο Μπαλοτέλι εξηγεί: “Εγώ του είπα μόνο ένα πράγμα: θα παίξουμε ή θα κάνεις σαν μωρό; Αυτός μου απάντησε: ‘Μαύρο σκατό’. Μετά πήγε στον Τιάγκο Μότα και του είπε: ‘Θα τον χτυπήσω’. Εγώ χαμογέλασα και έφυγα. Μετά ήρθε το χτύπημα. Δεν το είχα καταλάβει όταν έβλεπα το βίντεο. Με χτύπησε όπως είχε πει. Πάντως η προσβολή με πείραξε περισσότερο από το χτύπημα. Ο Τότι είναι ένας παίκτης που θαύμαζα”.
Ο Τότι κλοτσάει τον Μπαλοτέλι