Τα ‘χει πάρει στο κρανίο ο Solberg
Εκνευρισμένος με την καθυστέρηση της χρησιμοποίησης του νέου Subaru Impreza WRC δηλώνει ο Petter Solberg.
Εκνευρισμένος με την καθυστέρηση της χρησιμοποίησης του νέου Subaru Impreza WRC δηλώνει ο Petter Solberg. O παγκόσμιος πρωταθλητής του 2003 είχε μία τραγική σεζόν, ταλαιπωρούμενος από την πλήρη έλλειψη αξιοπιστίας αλλά και ανταγωνιστικού ρυθμού του αυτοκινήτου της ιαπωνικής ομάδας. Για το 2007, ήλπιζε σε κάτι περισσότερο από τις μόνο δύο παρουσίες στο βάθρο που έχει ως τώρα φέτος αλλά τα σχέδια του δεν φαίνεται να υλοποιούνται.
Κι αυτό διότι η δημιουργία του Impreza WRC 2007 καθυστερεί σε βαθμό που δεν αποκλείεται να μην χρησιμοποιηθεί στους πρώτους αγώνες της νέας σεζόν!
” Είμαι τσαντισμένος γι’ αυτό και θα τηλεφωνήσω στον David Richards (αφεντικό της Prodrive που είναι υπεύθυνοι για τις αγωνιστικές εκδόσεις του Impreza). Ξέρω ότι χρειάζεται χρόνος για να γίνει καλή δουλειά αλλά πρέπει να πιέσουν περισσότερο το πρόγραμμα τους“, δήλωσε ο Solberg.
Ωστόσο, ο αγωνιστικός διευθυντής της SWRT, Richard Taylor, εξηγεί τον λόγο της καθυστέρησης…
” Δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει το πότε θα χρησιμοποιήσουμε για πρώτη φορά το καινούριο μας αυτοκίνητο. Θα προτιμούσαμε όμως να έχουμε ένα αυτοκίνητο που είναι 100% έτοιμο και να το χρησιμοποιήσουμε σε 13 αγώνες, πάρα να το έχουμε και στους 16 και η απόδοση του να κυμαίνεται στο 75%“, δήλωσε ο Taylor.