ΣΠΟΡ

Δεν ασκεί έφεση η Mercedes για την υπόθεση Schumacher (vid)

Στροφή 180 μοιρών πραγματοποίησε η Mercedes, η οποία ανακοίνωσε την Τετάρτη (19/05) την απόφασή της να μην ασκήσει έφεση για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Michael Schumacher, για το αντικανονικό προσπέρασμά του στον Fernando Alonso στο GP του Μονακό στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου, με την αποχώρηση του αυτοκινήτου ασφαλείας.

Δεν ασκεί έφεση η Mercedes για την υπόθεση Schumacher (vid)

Η πειθαρχική επιτροπή της
FIA επέβαλλε στον Γερμανό πιλότο ποινή 20 δευτερολέπτων, που τον έριξε στη 12η θέση του αγώνα και εκτός πόντων.
“Η Mercedes είναι απολύτως ικανοποιημένη θεωρώντας ότι οι αγωνοδίκες στο Μονακό συμπεριφέρθηκαν επαγγελματικά, αδέκαστα και κατάλληλα πάνω στο ζήτημα”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας, η οποία αρχικά υποστήριζε πως μία φετινή αλλαγή στους κανονισμούς, επέτρεπε στους οδηγούς να πραγματοποιούν προσπεράσεις σε συγκεκριμένο σημείο αμέσως μετά την έξοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας.

Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι πως ο ένας εκ των αγωνοδικών για τη συγκεκριμένη απόφαση ήταν ο Damon Hill, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1996 και για τρία χρόνια ο βασικός αντίπαλός του επτάκις πρωταθλητή στους αγώνες. Ως αποτέλεσμα ήταν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Βρετανού να γεμίσει από e-mail εξοργισμένων φίλων του Schumacher.


Το προσπέρασμα του Schumacher


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK