Συνεχίζεται με 11 ομάδες η Α1
Τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ των γυναικών με 11 ομάδες αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των ομάδων κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ. Μάλιστα, η απόφαση πάρθηκε κατά απόλυτη πλειοψηφία.
“Το ΔΣ της ΕΟΠΕ αφού συζήτησε διεξοδικά το θέμα που προέκυψε με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, αποφάσισε με απόλυτη πλειοψηφία, εφαρμόζοντας την υπ’ αρ. 91/12-11-2014 του ΑΣΕΑΔ, ότι υπάρχει απόλυτη αδυναμία διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με 12 ομάδες και ως εκ τούτου θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα ως έχει”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ.
ΖΑΟΝ: “Έλλειψη σεβασμου προς την Πολιτεία και τη Δικαιοσύνη”
Άμεση ήταν η αντίδραση του ΖΑΟΝ όταν έγινε γνωστή η απόφαση για τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ των γυναικών με 11 ομάδες.
Η διοίκηση της ομάδας της Κηφισιάς τονίζει ότι η συγκεκριμένη απόφαση έχει πραξικοπηματικό χαρακτήρα και επισημαίνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της ομάδας μέχρι την πλήρη δικαίωσή της.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ δήλωσε μετά τη μάχη του Ελ Αλαμέιν “Αυτό δεν είναι το τέλος, ούτε καν η αρχή του τέλους, όμως είναι, ίσως, το τέλος της αρχής”
Η σημερινή απόφαση της ΕΟΠΕ να παραμείνει το Πρωτάθλημα της Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών στο Βόλεϊ με 11 ομάδες – κουτσό και ανάπηρο- παρά την σαφή και ρητή εντολή του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου(ΑΣΕΑΔ) για αναπλήρωση της κενής θέσης, πέραν του πραξικοπηματικού χαρακτήρα της, δείχνει και παντελή έλλειψη σεβασμού προς τα θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης. Δεν θα μας έκανε εντύπωση να ζητούσε η ΕΟΠΕ και κατάργηση του ΑΣΕΑΔ, από την στιγμή που δεν λαμβάνει υπόψιν της τις αποφάσεις του.
Δηλώνουμε ρητά και ανεπιφύλακτα πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την πλήρη δικαίωσή μας, πιστοί στην ιστορία και τις αξίες που για πάνω από μισό αιώνα πρεσβεύει ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς”.