ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισόπαλο το αθηναϊκό ντέρμπι

Ηλιούπολη και Ιωνικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο της ομώνυμης περιοχής, σε έναγεμάτο από φάσεις παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Ισόπαλο το αθηναϊκό ντέρμπι

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν “μουδιασμένα” με την μοναδική φάση του ημίωρου να γίνεται από την Ηλιούπολη στο 15’ όταν η κεφαλιά του Νατσέφσκι, αποκρούσθηκε από τον Πουρή.

Στη συνέχεια ο Ιωνικός ανέβασε την απόδοσή του, είχε δοκάρι στο 37’ με σουτ του Σ. Παπαζούδη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό και ύστερα από γύρισμα του Φουρτάδο, ο Καφάσο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.



Το πρώτο μισάωρο του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στην Ηλιούπολη. Μόλις στο 53’ ο Σαρμιέντο από τα έντεκα βήματα ισοφάρισε το ματς, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν και στην συνέχεια πιο δραστήριοι, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα την ομάδα της Νίκαιας.



Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και μάλιστα απώλεσαν κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την Ηλιούπολη, όμως Λανγκλέ στο 76’ και Γεωργίου στο 85’ αστόχησαν από το ύψος της μικρής περιοχής. Από την άλλη, η ομάδα των νοτίων προαστίων είχε την ευκαιρία να κερδίσει το προβάδισμα εννιά λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, όμως η κεφαλιά του Στεφανίδη αποκρούσθηκε από τον γκολκίπερ του Ιωνικού Πουρή.


Καρέ – καρέ:

15′:

Κεφαλιά του Νατσέφσκι μέσα από τη μικρή περιοχή, ο Πουρής αποκρούει ενστικτωδώς.

37′: Από το ύψος της περιοχής, ο Σ. Παπαζούδης μετεχνικό αριστερό σουτ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της Ηλιούπολης.

38′ ΓΚΟΛ:Μετά από λάθοςστην άμυνα των γηπεδούχων, ο Φουρτάδο κλέβει την μπάλα,τη γυρίζει στην περιοχήκαι ο Καφάσο εξεπαφής δεν αστοχεί, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Νίκαιας.

53′ ΓΚΟΛ: Από το σημείο του πέναλτι, ο Σαρμιέντο ισοφαρίζει το ματς για τους γηπεδούχους.

59′: Σουτ του Καφάσο, ο Θέμελης αποκρούει.

76′: Μετά από γύρισμα του Φουρτάδο, ο Λανγκλέ από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Θέμελη.

81′: Μεγάλη ευκαιρία για την Ηλιούπολη όταν από σέντρα του Τσιώλη, ο Στεφανίδης παίρνει την κεφαλιά, όμως ο Πουρής στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.




85′: Ο Γεωργίου δεν μπορεί να νικήσει από πολύ κοντά τον γκολκίπερ της Ηλιούπολης Θέμελη, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει και πάλι το προβάδισμα στον Ιωνικό.




Διαιτητής: Δροσινός

Βοηθοί: Φραγκιαδάκης, Πλακογιάννης




ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Θέμελης, Παπαδημητρίου, Τσιώλης, Νικολόπουλος, Παραράς, Ρουσάκης, Στεφανίδης (84′ Τσώνης), Κρητικός, Μπασαλά (89′ Σκαφτούρος), Νατσέφσκι, Σαρμιέντο.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Πουρής, Μπάγιτς, Κεφαλούκος, Μπέριος, Τσερκέζος, Γάλας (57′ Γεωργίου), Φουρτάδο, Α. Παπαζούδης, Σ. Παπαζούδης (71′ Τζανετάκος), Καφάσο, Λανγκλέ (90+1′ Μωραίτης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ