Κουτσιανικούλης: “Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ”
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησε στο "olapaok" για την πρόταση απόκτησής του που έχει καταθέσει ο Εργοτέλης στον ΠΑΟΚ. Το βράδυ του Σαββάτου (2/7) αναμένονται οι Κρητικοί στη Θεσσαλονίκη για να γίνει κατ' ιδίαν συζήτηση μεταξύ των τριών πλευρών.
“Η πρόταση που μου μεταφέρθηκε, λέει ότι ο Εργοτέλης με θέλει με συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων, στο οποίο τα μισά δικαιώματα θα έχει ο ΠΑΟΚ, με τα μισά χρήματα ετησίως από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιο που έχω τώρα στον ΠΑΟΚ” τόνισε αρχικά ο Κουτσιανικούλης.
olapaok.gr
“Προσωπικά, αυτή η πρόταση δεν με καλύπτει. Αυτό που επιθυμώ εγώ είναι να παραμείνω στον ΠΑΟΚ και να προσπαθήσω να πάρω θέση βασικού στην ομάδα. Άλλωστε, και ο κ. Μπόλονι σε συνομιλία που είχε μαζί μου, μου μετέφερε ότι θέλει να συνεργαστούμε, γιατί είδε πάνω μου κάποια καλά στοιχεία. Προσωπικά, λοιπόν, θα ήθελα να συνεργαστώ με τον κ. Μπόλονι και να πάρω μέρος στη βασική προετοιμασία, προσπαθώντας να τον πείσω για την αξία μου” τόνισε ο Κουτσιανικούλης.
Ραντεβού μεταξύ των τριών πλευρών
Στο μεταξύ, έχει κλειστεί ραντεβού μεταξύ ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του Εργοτέλη, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το θέμα του Κουτσιανικούλη το βράδυ του Σαββάτου (2/7) για να γίνουν κατ’ ιδίαν συζητήσεις, στις οποίες έχει οριστεί να δώσει το παρών και 23χρονος ποδοσφαιριστής.