ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράσχος: “Ούτε στην προπόνηση…”

Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στο νέο σχήμα που δοκίμασε θέλοντας να δικαιολογήσει την κακή εμφάνιση του Λεβαδειακού και τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό.

Παράσχος: “Ούτε στην προπόνηση…”

“Σίγουρα δεχτήκαμε ένα βαρύ σκορ. Αυτό το σχήμα ήταν εντελώς καινούριο. Ούτε σε φιλικό δεν είχαμε παίξει με αυτό το σχήμα. Χάσαμε τη συνοχή μας ως ομάδα. Αυτή που είχαμε τις πρώτες πέντε αγωνιστικές”, είπε αρχικά ο Παράσχος και πρόσθεσε:

“Πιστεύω ότι δεν είχαμε άλλο τρόπο, γιατί μας ενδιαφέρει απόλυτα το παιχνίδι του Σαββάτου και έτσι θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι και με αυτό το σύνολο που μας οδήγησε σε καλές εμφανίσεις και σε καλή συγκομιδή βαθμών αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Ο Ναπολεόνι βρίσκεται σε μία κατάσταση που πάνω από το μισάωρο ή το πολύ ένα ημίχρονο, είναι πολύ δύσκολο να βοηθήσει. Εχει πεντάμηνη αποχή γιατί με τον τραυματισμό του ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ο καλός Ναπολεόνι θα είναι ωφέλιμος και για τριάντα λεπτά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK