ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίδραση Βενγκέρ στα σχέδια της FIFA

Τα σχέδια της FIFA τα οποία προβλέπουν τη υποχρεωτική χρησιμοποίηση 6 γηγενών παικτών σε κάθε ομάδα για κάθε ματς βρίσκει αντίθετο τον Αρσέν Βενγκέρ.

default image
Τα σχέδια της FIFA τα οποία προβλέπουν τη υποχρεωτική χρησιμοποίηση
6 γηγενών παικτών σε κάθε ομάδα για κάθε ματς βρίσκει αντίθετο τον
Αρσέν Βενγκέρ. Ο γάλλος τεχνικός της Αρσεναλ αντέδρασε με δηλώσεις του στα σχέδια αυτά υποστηρίζοντας ότι είναι αδύνατον να αφήνεις παίκτες στον πάγκο μόνο και μόνο επειδή δεν έχει το σωστό διαβατήριο.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» τόνισε: «Προτιμώ να πω σε έναν παίκτη πάρε 4εκ λίρες επειδή είσαι ο καλύτερος, παρά να του πω πάρε 2εκ επειδή έχεις το σωστό διαβατήριο. Στους οπαδούς τι θα πεις; Ξέρεις ο παίκτης δεν έχει καλό κοντρόλ αλλά είναι Αγγλος; Θα προτιμούσα να πω είναι καλός παίκτης ανεξάρτητα από την εθνικότητα».

Φυσικά αν τα σχέδια του FIFA εφαρμοστούν άμεσα, η Αρσεναλ θα έχει σοβαρό πρόβλημα καθώς διαθέτει ελάχιστους Αγγλους παίκτες στο ρόστερ της. Στο περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ είχε 2 Αγγλους ποδοσφαιριστές (τους Κόουλ και Κάμπελ) οι οποίοι το καλοκαίρι έφυγαν από την Αρσεναλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK