Ήττα-“μαχαιριά” για τη Βουλιαγμένη
Πισωγύρισμα και μάλιστα μεγάλο έκανε την Τετάρτη (14/12) η Βουλιαγμένη, όσον αφορά την προσπάθεια της για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League, καθώς έχασε από την Μπούντβα με 11-10 στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων.
Το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου κύλησε σχεδόν εξ ολοκλήρου στον ρυθμό των Μαυροβούνιων. Προηγήθηκαν με 4-1, 9-5 και 11-8, με τους “μπέμπηδες” να καταφέρνουν στα τελευταία λεπτά να κλείσουν την ψαλίδα της διαφοράς.
Η ομάδα του Λοράντου μάλιστα είχε την ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, όταν στην εκπνοή του ματς και σε επίθεση με παίκτη παραπάνω δεν μπόρεσε να βρει στόχο.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-3, 2-3, 4-2.
Βουλιαγμένη: Βλαχόπουλος 2, Αφρουδάκης 2, Μυλωνάκης 2, Κουρλιάφτης 1, Τίγκας 1, Βουλγαράκης 1, Καρούτζος 1.
Μπούντβα: Βούκσεβιτς 5, Μπεργκούλιαν 1, Τρμπόγεβιτς 1, Λουμπάνοβιτς 1, Τζόκιτς 1, Ντανίλοβιτς 1, Ράντιβιτς 1.