ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε στην Primera Division η Αλμερία

Μετά από 2 χρόνια απουσίας, η Αλμερία επιστρέφει στην Primera Division αφού επικράτησε με 3-0 της Χιρόνα στον τελικό των πλέι οφ ανόδου της Segunda Division.

Επέστρεψε στην Primera Division η Αλμερία

Η ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της σε όλη τη διάρκεια των αγώνων διαβάθμισης και μετά από τη Λας Πάλμας, υπέταξε σε 2 ματς και τους Καταλανούς για να γίνει η 5η ομάδα της Ανδαλουσίας στα “μεγάλα σαλόνια” τη νέα σεζόν (Μπέτις, Σεβίλλη, Γρανάδα, Μάλαγα).

Ο Αλέις Βιδάλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 17ο λεπτό και με 2 γκολ του Βραζιλιάνου φορ Τσάρλες στο 2ο ημίχρονο (έφτασε τα 32 από τα 79 της Αλμερία φέτος), η άνοδος ήρθε κι επίσημα για τους Ανδαλουσιάνους, που ακολουθούν την Έλτσε και τη Βιγιαρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK