Ρεχάγκελ: “Το κλίμα είναι πολύ καλό”
Στη σημασία του αγώνα της Τετάρτης με το Λουξεμβούργο, υποβαθμίζοντας τα όσα φέρεται πως έγιναν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με τους Λετονούς, στάθηκε ο Οτο Ρεχάγκελ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου: "Απλώς οι παίκτες τα είπαν μεταξύ τους σε έντονο τόνο".
“Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Δεν έγινε κάτι σημαντικό στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με τη Λετονία. Απλά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φορτισμένη επειδή ήμασταν πίσω στο σκορ. Οι παίκτες τα είπαν μεταξύ τους σε έντονο τόνο και είπαμε ότι θα επιστρέψουμε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτό κάναμε, τίποτα παραπάνω”.
Οσον αφορά στην αναμέτρηση της Τετάρτης, ο Γερμανός προπονητής είπε: “Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο. Ο αντίπαλος έρχεται εδώ για να μας δυσκολέψει πολύ. Δεν έρχεται για να χάσει. Να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με τη Λετονία. Είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά δεν έχουμε ακόμα νικήσει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί έχουμε δύο απουσίες, των Σαμαρά και Σεϊταρίδη και πρέπει να τους αντικαταστήσουμε και επίσης δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα των αντεπιθέσεων των αντιπάλων”.
Τέλος, αναφορικά με τον κόσμο και την παρουσία του, ο κ.Ρεχάγκελ δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί μας στήριξε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και σε αυτό το ματς, για να πάμε στα μπαράζ και από εκεί και πέρα να προκριθούμε στο Μουντιάλ. Θέλουμε να είναι ακόμα και περισσότεροι από τον αγώνα με τη Λετονία”.