Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας
Το αναλυτικό πρόγραμμα της προετοιμασίας ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Η ανακοίνωση
” Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν θα γίνει στην Παιανία στις 9 Ιουλίου. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου για το πρώτο στάδιο μέχρι τις 20 Ιουλίου. Την επομένη η ομάδα θα ταξιδέψει για την Ελβετία και την πόλη Ιβερντόν.
Από τις 21 Ιουλίου θα διαμένει στο Grand Hotel Yverdon και θα προπονείται στο Stade Communale D’ Yverdon μέχρι και την τελευταία ημέρα του μήνα. Κατά την διάρκεια της παραμονής στην Ελβετία ο Παναθηναϊκός θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, στις 24, 28 και 30ή 31/7. Οι αντίπαλοι καθώς και τα γήπεδα διεξαγωγής των φιλικών θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα την 1η Αυγούστου“.
Κοντά σε Μπενάλιο
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιέγο Μπενάλιο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο πρόεδρος της Νασιονάλ Μαδέιρα, Ρουί Άλβες, αποκάλυψε πως οι δύο ομάδες δεν απέχουν πολύ από το να έρθουν σε συμφωνία, με τον Γιάσμικο Βέλιτς να μη διαψεύδει, παρά να τονίζει πως δεν υπάρχει οριστική κατάληξη προς το παρόν. Όλα όμως δείχνουν πως ο Ελβετός πορτιέρο θα ανήκει στο ρόστερ των “πρασίνων” στο προσεχές μέλλον.
Για πρόκληση μιλάει ο Εντουαρντίνιο
Δηλώσεις στην πορτογαλική εφημερίδα “Jornal da Madeira” παραχώρησε ο βοηθός του Ζοσέ Πεσέιρο, Εντουαρντίνιο. Είπε: ” Δεν κρύβω ότι πρόκειται για μια ελκυστική πρόκληση, γιατί θα δουλέψουμε σ’ έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας που στοχεύει στο να κυριαρχήσει σε μια απαιτητική περίοδο. Πάντως τόσο ο Πεσέιρο όσο και ο Βέλιτς προετοιμάζονται, ώστε ο Παναθηναϊκός να εμφανιστεί δυνατός και ανταγωνιστικός και να μπορέσει να τα καταφέρει σε όλες τις διοργανώσεις“.