ΜΠΑΣΚΕΤ

Πανηγυρική υποδοχή για το Μαρούσι

Συνήθεια τείνει να γίνει για τους λίγους αλλά πιστούς οπαδούς του Αμαρουσίου η... βόλτα μέχρι το αεροδρόμιο για να γιορτάζουν τις επιτυχίες της ομάδας.

Πανηγυρική υποδοχή για το Μαρούσι
Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/10) γύρω στα 60 άτομα βρέθηκαν στο χώρο υποδοχής του “Ελ. Βενιζέλος” και περίμεναν την αποστολή που επέστρεφε από το Βερολίνο με την πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκα στις αποσκευές της. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 15:35 και 45 λεπτά αργότερα ένας-ένας οι συντελεστές της επιτυχίας άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στη έξοδο.



Ο
Κώστας Καϊμακόγλου, μιλώντας για την επιτυχία του Αμαρουσίου δήλωσε ότι ”
είναι κάτι σα deja vu. Ξανανιώθουμε τα ίδια συναισθήματα. Αν και προσπαθήσαμε διπλά για να πάρουμε αυτό που μας άξιζε, χαλάλι“. Από την πλευρά του ο
Γιώργος Μπαρτζώκας σημείωσε ότι ”
δουλέψαμε πολύ πάνω στις σωστές βάσεις που είχαν τεθεί από πέρυσι“.



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου,
Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ήταν παρών στο αεροδρόμιο, επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι ”
πιστεύουμε σε αυτήν την ομάδα. Έχει μέλλον και ο δήμος θα την στηρίζει. Περιμένουμε καλύτερες ημέρες“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ