Προβληματισμός στον Ατρόμητο για τη μείωση των εσόδων
Στο Περιστέρι ανησυχούν από τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για μειώσεις από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τον ΟΠΑΠ.
Η σαφής μείωση των εσόδων της ΠΑΕ τόσο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα όσο και από τις χορηγίες (βλέπε ΟΠΑΠ) έχουν δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στους ανθρώπους του Ατρομήτου.
Η περιστεριώτικη ΠΑΕ θα χάσει αρκετά χρήματα εφόσον ισχύσουν οι εξαγγελίες του συνδρομητικού καναλιού περί μείωσης και σ’ αυτήν την περίπτωση δεν αποκλείεται να επηρεαστεί ακόμα ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Οπως και να έχει πάντως οι διοικούντες τον Ατρόμητο περιμένουν τις σχετικές εξελίξεις.
Στο μεταγραφικό κομμάτι η μεταγραφή του Σαμπού στην Τρουά αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα την Πέμπτη αφού η Μονακό γνωστοποίησε ότι δεν θα προβάλλει καμία αξίωση για τον παίκτη στο μέλλον.