ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μένουν Ιμπραχίμοβιτς και Σίλβα

Ούτε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ούτε ο Τιάγκο Σίλβα σκοπεύουν να φύγουν από την Παρί Σεν Ζερμέν παρά την επικείμενη αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι για τη Ρεάλ.

Μένουν Ιμπραχίμοβιτς και Σίλβα

Μέσω των εκπροσώπων τους τόσο ο Σουηδός αρχισκόρερ του Σαμπιονά όσο και ο Βραζιλιάνος στόπερ διέψευσαν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, μένοντας πιστοί στο πρότζεκτ των πρωταθλητών Γαλλίας.

Είπα και επαναλαμβάνω ότι ο Ζλάταν παραμένει στην Παρί. Ο Λοράν Μπλαν είναι ένα σπουδαίο όνομα και υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπό του“, δήλωσε ο Μίνο Ραϊόλα εκ μέρους του Ιμπραχίμοβιτς που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2015, ενώ ο Πάουλο Τονιέτο συμπλήρωσε ότι ” ο Τιάγκο είναι χαρούμενος στο Παρίσι και θα συνεχίσει. Ο Μπλαν δεν μπορεί να είναι κακή επιλογή από τη στιγμή που ήταν ομοσπονδιακός προπονητής. Βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με όλους όσους ακούστηκαν“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ