ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάνει την πρεμιέρα ο Ντρογκμπά

Εκτός από τα δύο πρώτα παιχνίδια της Τσέλσι για το αγγλικό πρωτάθλημα τέθηκε ο ανέτοιμος Ντιντιέ Ντρογκμπά, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο τεχνικός των "μπλε", Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Χάνει την πρεμιέρα ο Ντρογκμπά
Ο 30χρονος επιθετικός ταλαιπωρούταν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της αγγλικής ομάδας από τραυματισμό στο γόνατο και όπως τόνισε ο Βραζιλιάνος προπονητής δεν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί πριν τα τέλη του Αυγούστου.

Έτσι ο Ιβοριανός φορ θα απουσιάσει από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Τσέλσι κόντρα στην Πόρτσμουθ στις 17 Αυγούστου, καθώς και από τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την Γουίγκαν την επόμενη εβδομάδα.

“Ο Ντιντιέ δεν θα αγωνιστεί σίγουρα στον πρώτο αγώνα μαςμε την Πόρτσμουθ και πιθανότατα θα χάσει και τον δεύτερο ενάντια στη Γουίγκαν. Αν δεν προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα θα πρέπει να είναι έτοιμος για τον αμέσως επόμενο αγώνα” τόνισε σχετικά ο “Φελιπάο”, ο οποίος ελπίζει να έχει στη διάθεση του τον έμπειρο επιθετικό για το λονδρέζικο ντέρμπι της 31ης Αυγούστου κόντρα στην Τότεναμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ