ΜΠΑΣΚΕΤ

Έπαιξαν… ξύλο Σάτο και Ρούντι

Ο Ρομέιν Σάτο ανέλαβε να μαρκάρει τον Ρούντι Φερνάντεθ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βαλένθια, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να μετατρέψουν το παρκέ σε... ρινγκ αφού δεν έλειψαν οι μπουνιές και οι κλωτσιές.

Έπαιξαν… ξύλο Σάτο και Ρούντι

Ρομέιν Σάτο και Ρούντι Φερνάντεθ έπαιξαν… ξύλο στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βαλένθια για το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε αναλάβει να μαρκάρει προσωπικά τον Ρούντι, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σκληρές μονομαχίες στο παρκέ, με τις κλωτσιές και τις μπουνιές να κλέβουν την παράσταση

Μάλιστα, ο γκαρντ της “βασίλισσας” αντέδρασε υπερβολικά σε ένα χτύπημα του Σάτο, με τον Αφρικανό να εκνευρίζεται και τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK