ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόρις: “Συναρπαστική η νίκη μας”

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για να μείνει. Τουλάχιστον αυτό δηλώνουν οι Νασίφ Μπόρις και Αντονι Σέριτς οι οποίοι σε δηλώσεις του στάθηκαν στη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού αλλά και στην καλή εμφάνιση τους.

default image

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για να μείνει. Τουλάχιστον αυτό δηλώνουν οι Νασίφ Μπόρις και Αντονι Σέριτς οι οποίοι σε δηλώσεις του στάθηκαν στη σημασίατης νίκης επί του Ολυμπιακού αλλά και στην καλήεμφάνιση τους.

Αναλυτικά ο Μόρις τόνισε:

“Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν τα είχαμε καταφέρει πέρσι και το θέλαμε πολύ φέτος . Και δεν είναι μόνο πως τα καταφέραμε, αλλά πετύχαμε μια «καλή» νίκη. Και το λέω αυτό γιατί δεν είναι μόνο η νίκη και οι βαθμοί, αλλά και το γεγονός ότι παίξαμε πολύ καλά.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί. Κρατήσαμε την μπάλα, είχαμε καλή κυκλοφορία και σε ολόκληρο το παιχνίδι δεν απειληθήκαμε παρά μόνο μία φορά στο τέλος. Δεν μπόρεσαν να πατήσουν μέσα στην περιοχή μας.

Ερχεται άνθρωπος της UEFA για το γήπεδο

Ο Σκωτζέζος Ερνεστ Ουόκερ θα επισκεφθεί μετά από πρόσκληση του Παναθηναϊκο, τα γραφεία της ΠΑΕ την Πέμπτη και θα έχει συνεργασία με τους υπεύθυνους για την εκπόνηση της μελέτης που πραγματοποιεί η ΠΑΕ για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Η συνάντηση αυτή γίνεται στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την UEFA, ώστε να διασφαλιστεί ότι ο σχεδιασμός και η κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού, θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές της ανώτερης βαθμίδας στην κατάταξη των σύγχρονων ποδοσφαιρικών γηπέδων, που θέτει η Ανώτατη Ευρωπαϊκή Αρχή Ποδοσφαίρου.

Και αυτή η εμφάνισή μας, κάνει για εμένα ακόμη πιο συναρπαστική την επικράτησή μας επί του Ολυμπιακού.

Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη μας. Πάρα πολύ χαρούμενος. Πλέον είμαστε για τα καλά μέσα στο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε μόλις δύο πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Έχουμε καλή ψυχολογία, τη στιγμή που οι αντίπαλοί μας πλέον νιώθουν την πίεση.

Πλέον το πρωτάθλημα εξαρτάται από εμάς. Απ’ τη στιγμή που ανατρέψαμε την εις βάρος μας κατάσταση, από εμάς εξαρτάται ο τίτλος. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να παίρνουμε τα αποτελέσματα και στο επόμενο στραβοπάτημά τους να περάσουμε μπροστά. Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε…”

Aπό την πλευρά του ο Αντονι Σέριτς τόνισε:

“Μέσα στο γήπεδο φάνηκε η ομάδα που ήθελε περισσότερο αυτή τη νίκη και η ομάδα που είναι καλύτερη. Γι’ αυτό και επικρατήσαμε. Είμαστε καλύτεροι και το αποδείξαμε με την εμφάνισή μας.

Δείξαμε χαρακτήρα σ’ αυτό το παιχνίδι, όπως άλλωστε δείχνουμε καθόλη τη διάρκεια του τελευταίου μήνα, που ήταν δύσκολος για εμάς αλλά και καθοριστικός. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι.

Εκτός με Ατρόμητο ο Σέριτς

Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, ο Αντονι Σέριτς θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και η γενικότερη παρουσία μας όλο αυτό το διάστημα είναι ένα μήνυμα για όλους πρώτον ότι αυτή η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες αλλά και δεύτερον ότι στην Παιανία γίνεται πολύ σκληρή και σοβαρή δουλειά.

Δεν πρέπει όμως να μείνουμε εδώ. Αυτό ήταν μόνο ένα παιχνίδι. Εντάξει, ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό και η νίκη αυτή έχει μεγάλη σημασία για τον σύλλογο, για εμάς και για τους φιλάθλους μας, όμως είμαστε ακόμη στην αρχή. Υπάρχει και συνέχεια και το ζητούμενο είναι να πορευτούμε κατά τον ίδιο τρόπο που το κάνουμε τον τελευταίο μήνα. Υπάρχουν ακόμη περισσότερα από 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί σε όλα”.

Ιβανσιτς: “Εκπληκτική ατμόσφαιρα”

Εν τω μεταξύ σε δηλώσεις του σε εφημερίδα της Αυστρίας ο Αντρέας Ιβανσιτς δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Στάδιο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Συμμετείχαν όλοι οι οπαδοί. Η πίεση είναι τεράστια εδώ και όλοι περίμεναν πως και πως αυτό το παιχνίδι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αυστριακός μέσος.

Στα της προπόνησης οι Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Μπίσκαν και Γκονζάλες έκαναν ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη ενώ οι Κώτσιος και Βύντρα έκαναν θεραπεία. Η αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο θα βγει την Τετάρτη το πρωί. Όπως και να έχει ο Μουνιόθ αναμένεται να φρεσκάρει την 11άδα με Μάντζιο, Λεοντίου, Δάρλα και Νίλσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK