Κόκε: “Θα προσπαθήσουμε να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ”
Ο Σέρχιο Κόκε μίλησε από την Μάλαγα της Ισπανίας όπου βρίσκεται για διακοπές στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» για την φετινή χρονιά με τον Αρη αλλά και το μέλλον.
“Είχα και άλλες προτάσεις αλλά με τέτοιους οπαδούς που έχει ο Αρης δεν θα μπορούσα να φύγω και να πάω κάπου αλλού. Ο κόσμος του Αρη μου έχει προσφέρει στοργή και αγάπη, είναι ένας από τους λόγους που έμεινα στην ομάδα. Κάναμε μία καλή χρονιά, μία εξαιρετική πορεία. Στόχος να συνεχίσουμε και του χρόνου με αυτό τον ρυθμό, να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία και την επόμενη περίοδο και φυσικά να προκριθούμε στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA. Ήταν μία πολύ καλή χρονιά, νομίζω ότι όλοι θα πάμε καλύτερα φέτος που γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας. Όλοι μας πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω που είναι η έξοδος στο Champions League”.
Για τον νέο συμπαίκτη του, Αντερσον Κόστα τόνισε: “Είχα μιλήσει με τον κ. Φερέρ για τον Αντερσον Κόστα, δεν ήξερα ότι τον συμφώνησε η ομάδα. Αν είναι να βοηθήσει την ομάδα, καλώς να έρθει στον Αρη. Είναι καλό που έρχονται επιθετικοί γιατί ένιωθα λίγο… μόνος μπροστά. Από την στιγμή που γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδος αυτό είναι καλό”.
Για τον νέο προπονητή της ομάδος, Χουάν Κάρλος Ολίβα είπε: “Ξέρω τον Ολίβα από την περίοδο που ήταν προπονητής στην Αλαβές, έχω πολύ καλή γνώμη για τον προπονητή. Αλλωστε μίλησα γι αυτό και με τον Μανουέλ Φερέρ”.
Ο Κόκε θέλησε να τονίσει για την νέα περίοδο: “Θα τα δώσουμε όλα, δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Να φτάσουμε ψηλότερα σε σχέση με φέτος. Τελειώσαμε στην τέταρτη θέση, παίξαμε καλύτερα από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο την επόμενη περίοδο”.