ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φερέιρα: “Θέμα χρόνου η υπογραφή”

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε πως σήμερα (11/6) κιόλας υπογράφει το νέο του συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

Φερέιρα: “Θέμα χρόνου η υπογραφή”

«Είναι θέμα χρόνου να υπογράψω την επέκταση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό. Τα συμβόλαια είναι έτοιμα. Μέχρι την Τρίτη θα έχω ανανεώσει για ένα συν ένα ακόμη χρόνο»,ήταν τα πρώτα λόγια του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Τύπο της Πορτογαλίας, όπως υποστηρίζει η «Πράσινη» στο σημερινό της φύλλο.

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής μίλησε και για την επόμενη… μέρα: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την Πορτογαλία και το εξωτερικό που θα τους ήθελα τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό. Μέχρι στιγμής υπήρξαν μόνο διερευνητικές επαφές. Περιμένω να πληροφορηθώ το μπάτζετ για να κινηθώ ανάλογα».

Η συμφωνία του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα καθώς στην Αθήνα θα φτάσει ο δικηγόρος του Πορτογάλου τεχνικού, προκειμένου να επικυρώσει την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK