ΣΠΟΡ

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Βαζαίο

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Ανδρέα Βαζαίο στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή τη φορά στα 100μ. μικτή ατομική. Χαμηλές επιδόσεις για Νόρα Δράκου και Κρίστιαν Γκολομέεβ.

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Βαζαίο

Ο Ανδρέας Βαζαίος κατέρριψε ακόμα ένα πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Ο 18χρονος κολυμβητής πραγματοποίησε χρόνο 54.72 στον προκριματικό των 100μ. μικτή ατομική και κατέλαβε την 22η θέση στη γενική κατάταξη.

Ο Βαζαίος κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ του Χρήστου Κατραντζή, ο οποίος είχε κάνει 55.61 τον Δεκέμβριο του 2010 στη Γλυφάδα.

Να σημειωθεί ότι, ο 16ος των προκριματικών στα 100μ Μ. Ατομικής, Λιθουανός Μιντάουγκας Σαντάουσκας, πέρασε στα ημιτελικά με επίδοση 54.43.

Η Νόρα Δράκου ήταν 30η στο σύνολο στα 50μ. ελεύθερο με 25.53 και 33η στο 50άρι στο ύπτιο με 29.22, ενώ ο Κρίστιαν Γκολομέεβ κατέλαβε την 39η θέση στα 100μ. ελεύθερο με 49.15.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ