ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς Νοά και Μαϊνμί

Χωρίς τους Τζοακίμ Νοά και Ίαν Μαϊνμί θα μεταβεί στη Σλοβενία για το Ευρωμπάσκετ η Εθνική ομάδα της Γαλλίας στο μπάσκετ όπως επιβεβαιώθηκε την Δευτέρα (24/6).

Χωρίς Νοά και Μαϊνμί

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Βινσάν Κολέ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (24/6) το μεσημέρι τους παίκτες που θα απαρτίζουν την προεπιλογή της ομάδας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 4 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου στη Σλοβενία.

Από την προεπιλογή, όμως, απουσιάζουν δύο από τα δυνατότερα ονόματα της ομάδας, αυτό του Γιοακίμ Νοά, αλλά και του Ίαν Μαϊνμί.

Ο διευθυντής της ομάδας της Γαλλίας, Πάτρικ Μπίσλεϊ δήλωσε: “Η αποθεραπεία του Τζοακίμ δεν μπορούσε να συνδυαστεί με το πρόγραμμα της εθνικής ομάδας. Έχει γίνει προσπάθεια να θεραπευτεί. Γι’ αυτό και μπόρεσε να αγωνιστεί στα πλέι οφ με τους Μπουλς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK