ΜΠΑΣΚΕΤ

Σφαιρόπουλος: “Έχουμε την εμπειρία”

Η πέμπτη συμμετοχή του Ολυμπιακού σε Final4 την τελευταία επταετία προξενεί φόβο στους αντιπάλους, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Δείτε τι δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και ο Βασίλης Σπανούλης στην "ερυθρόλευκη" media day ενόψει του κορυφαίου ευρωπαϊκού μπασκετικού γεγονότος.

Σφαιρόπουλος: “Έχουμε την εμπειρία”
INTIME SPORTS

“Ευχαριστώ τον ΟΠΑΠ για τη χορηγία στην ομάδα. Ιδίως φέτος με τον ΣΚΡΑΤΣ είναι σημαντικό ότι η ομάδα επιστρέφει στα Final4. Πολύ σημαντικό, όπως είπε κι ο πρόεδρος μας, είναι ότι συμμετέχουμε σε Final4 για πέμπτη φορά στα τελευταία επτά χρόνια. Έχουμε άλλον έναν αγώνα το Σάββατο. Πρέπει πρώτα να σκεφτούμε αυτό το ματς. Από εκεί και πέρα, θα σκεφτούμε το παιχνίδι στο Final4. Σκοπός είναι να είμαστε όσο πιο καλά προετοιμασμένοι. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία μεγάλη δύναμη, είναι το φαβορί για το Final4, αλλά κι εμείς ξέρουμε να κερδίζουμε δύσκολα ματς. Έχουμε την εμπειρία. Μετά την Ελευσίνα, πρωταρχικός μας στόχος να ετοιμαστούμε όσο πιο καλά μπορούμε για να παλέψουμε στον ημιτελικό”, ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια προσέθεσε: “Είμαι θιασώτης της σκληρής δουλειάς και της δουλειάς στο γήπεδο. Δουλεύαμε όλη τη χρονιά για την είσοδο στα πλέι οφ και το Final4. Όλα αυτά τα παιχνίδια που δώσαμε, θέλαμε να τα κερδίσουμε, αλλά συν τοις άλλοις βελτιωνόμασταν, μαθαίναμε από τα λάθη μας. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, πόσο έχουμε δουλέψει, θα προετοιμαστούμε, αλλά χρειαζόμαστε και την τύχη στη στιγμή. Ήταν δύσκολο που προκριθήκαμε ξανά στο Final4. Καμία ομάδα δεν υπογράφει συμβόλαιο για τη συμμετοχή σε αυτό. Εμείς δόξα τω Θεώ ξεπεράσαμε τους μαζεμένους τραυματισμούς. Όταν φτάνεις στο F4 τα δίνεις όλα για να πάρεις το τρόπαιο επειδή ουδείς γνωρίζει πόσες φορές θα έχει την ευκαιρία να ξαναπάει σε F4. Αυτή η ευκαιρία επισκιάζει οτιδήποτε άλλο”.

Για την ΤΣΣΚΑ είπε: “Το γεγονός ότι η ομάδα συμμετέχει για πέμπτη φορά σε επτά χρόνια στο F4 προκαλεί φόβο στους αντιπάλους. Έχουμε την εμπειρία για το πως πρέπει να προετοιμαστούμε και να παίξουμε. Η ΤΣΣΚΑ δεν είναι μόνο Κιριλένκο. Έχει πλήρες ρόστερ, έχει παίκτες 2-3 σε κάθε θέση. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε συνολικά. Το credit μας είναι η άμυνα. Έχουμε την καλύτερη άμυνα στη Euroleague. Η εμπειρία των F4 είναι πολύ μεγάλη. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Κύριο μέλημά μου είναι πώς θα είναι η ομάδα”.

“Είναι μία τεράστια επιτυχία η είσοδος μας στο πλέι οφ. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό”, τόνισε από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη χορηγία με τον ΟΠΑΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK