“Οκ” o Ματσιούλις
Ο Γιόνας Ματσιούλις ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής και υπολογίζεται από τον Αργύρη Πεδουλάκη για την αναμέτρηση της Κυριακής (29/12) με τον ΠΑΟΚ.
Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει μια άνετη νίκη που θα τον ”ανεβάσει” και θα διατηρήσει τον καλό αγωνιστικό του ρυθμό, ενόψει της πρεμιέρας του Top 16 της Euroleague απέναντι στην Μιλάνο την προσεχή Πέμπτη (2/1).
Η προετοιμασία της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη συνεχίστηκε με τον Γιόνας Ματσιούλις να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί.
Ο Λιθουανός άσος υπολογίζεται από τον Αργύρη Πεδουλάκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, όμως, είναι πιθανό να μην τον χρησιμοποιήσει αν δεν το απαιτεί η εξέλιξη του αγώνα, προκειμένου να είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα του Top 16.