ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαμηλοί τόνοι από τον Τσαϊρέλη

Αναμφίβολα ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ήταν ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Πανελευσινιακού. Έδωσε πολύτιμες λύσεις στο τέταρτο δεκάλεπτο, προσέφερε στο σκοράρισμα (10 πόντους στο συγκεκριμένο διάστημα) ενώ μάζεψε και αρκετά ριμπάουντ, αποδεικνύοντας τις δυνατότητές του.

Χαμηλοί τόνοι από τον Τσαϊρέλη

Μετά το τέλος του αγώνα σχολιάζοντας το σημαντικό ρόλο που είχε στο ματς τόνισε σε χαμηλούς τόνους πως ” δεν το βλέπω έτσι, πέτυχα κάποια εύκολα καλάθια μετά από καλές συνεργασίες. Οι νίκες έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά“. Αναμενόμενη απάντηση, αφού πρόκειται για low profile άνθρωπο, ο οποίος αποφεύγει να διαβάζει όσα θετικά γράφονται γι’ αυτόν γιατί δεν θέλει να παρασυρθεί.

Εν τω μεταξύ, ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί την Τρίτη στην Αθήνα για το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Σε αυτό αναμένεται να συζητηθεί το ζήτημα των τηλεοπτικών και των χρημάτων που θα μοιραστούν οι ομάδες. Τα πρώτα έσοδα λογικά θα εισρεύσουν στα ταμεία τον Γενάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK