ΜΠΑΣΚΕΤ

Ταξίδι και στο βάθος Πασκουάλ

Το ταξίδι του Μάνου Παπαδόπουλου στη Βιέννη φαίνεται ότι θα ξυτυλίξει το κουβάρι της αναζήτησης του αντικαταστάτη του Ζέλικο Ομπάντοβιτς.

Ταξίδι και στο βάθος Πασκουάλ

Ο Μάνος Παπαδόπουλος αναχώρησε με την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τη Βιέννη αλλά φυσικά δεν προτίθεται να μεταβεί στο Κάουνας μαζί με την επίσημη αγαπημένη.

Ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού κράτησε ως επτρασφράγιστο μυστικό τον επόμενο προορισμό του ταξιδιού του, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρεθεί σε ισπανικό έδαφος για να συναντήσει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Προφανώς αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα προσλάβει το Σέρβο προπονητή. Πρόκειται, αν πραγματοποιηθεί τελικά για το πρώτο ραντεβού, είναι σίγουρο όμως ότι θα υπάρξουν και άλλα. Κατά άλλες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός αναμένει το τέλος των τελικών της ACB για να κάνει πρόταση στον Τσάβι Πασκουάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK