Τιάγκο, ο πόθος του Γουαρδιόλα
O Τιάγκο Αλκάνταρα είναι ο κρίκος που αναζητά ο Πεπ Γουαρδιόλα για τη νέα Μπάγερν που σχεδιάζει τούτο το καιρό.
Οι πληροφορίες από το Μόναχο αναφέρουν ότι ο Καταλανός τεχνικός πιστεύει ότι μία πιθανή του παίκτη που μάγεψε στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελπίδων ( ανακηρύχθηκε ΜVP) θα του λύσει τα χέρια ως προς την εφαρμογή του 3-4-3 που έχει κατά νου.
Ο Γουαρδιόλα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της νέας Μπάγερν επιχειρεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές του τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου συστήματος που απαιτεί κατοχή της μπάλας, συνεχή κίνηση και χαφ που ανά πάσα στιγμή μπορούν να φορέσουν τη στολή του σκόρερ.
Αυτό μπορεί να το κάνει άψογα ο Αλκάνταρα ο οποίος παρέα με τον Χάβι Μαρτίνεθ, τον Σβαϊνστάιγκερ, τον Μίλερ, τον Ριμπερί και τον Ρόμπεν έχει την ικανότητα να δημιουργήσει μία ομάδα χαφ που θα…”κεντάει” στον αγωνιστικό χώρο.
Γι’ αυτό το λόγο ο Γουαρδιόλα θα επιμείνει για την απόκτησή του και θα προσπαθήσει να δελεάσει με χρήμα την πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα.