ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πικρές κουβέντες του Σκόουλς για την εθνική Αγγλίας

Αρκετά πικρόχολος παρουσιάστηκε ο Πολ Σκόουλς σε συνέντευξη που έδωσε, με θέμα την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Ο μέχρι πρότινος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε ότι οι οπαδοί των "λιονταριών" έχουν ψεύτική εικόνα ότι είναι φαβορί σε κάθε διοργάνωση.

Πικρές κουβέντες του Σκόουλς για την εθνική Αγγλίας

“Αν δείτε την εθνική Ισπανίας τώρα, παίζει ο ένας για τον άλλον. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να προσπαθεί να κάνει κάτι που δεν ταιριάζει στην ομάδα. Αυτό μπορεί να συμβεί εδώ. Αν δείτε τις ομάδες μας έχουμε παίκτες με εξαιρετική τεχνική, αλλά όταν πάμε σε διεθνή παιχνίδια δεν δείχνουμε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν κοντινή πάσα, αλλά αντιθέτως την κάνουν μακρινή για να τους προσέξουν”, τόνισε αρχικό ο 36χρονος μέσος.

Στη συνέχεια μίλησε για τη λάθος ιδέα που ουσιαστικά έχουν οι οπαδοί της εθνικής Αγγλίας για την ομάδα τους: “Κάθε φορά λένε ότι είμαστε φαβορί και ίσως και στην επόμενη να γίνει αυτό. Νομίζω πως είναι για γέλια. Είναι απλά η φιλοσοφία των Άγγλων που νομίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν τα πάντα”.

Μετά από 66 εμφανίσεις με τη φανέλα των “λιονταριών” ο Σκόουλς αποχαιρέτησε την εθνική ομάδα μόλις το 2004. Τότε δεν είχε πει πολλά, αλλά τώρα δήλωσε μπουχτισμένος, ενώ πρόσθεσε άλλον έναν λόγο για τον οποί απαρνήθηκε νωρίς την εθνική Αγγλίας.

“Μπούχτισα. Όταν πας σε μία ομάδα θες να γίνει μέλος της και να παίξεις καλά, αλλά υπάρχουν κάποιοι που αποζητούν την ατομική δόξα. Πάντα ένιωθα, όταν πρωτοάρχισα να παίζω με άλλους Άγγλους-ειδικά αυτούς που ήταν στην Άστον Βίλα-ότι προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν την Αγγλία ως μέσο για να πάνε σε μεγαλύτερη ομάδα. Αναρωτιέσαι, είναι εδώ για το σωστό λόγο; Νομίζω ότι είναι εγωιστές. Λένε πως θα κάνουν μεταγραφή απ’ αυτό και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των Άγγλων παικτών”, ανέφερε πικραμένος ο Σκόουλς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK