Θέλει κοινοτικό τον Μπέλσερ η Ολύμπια
Εχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι η Ολύμπια δεν βιάζεται για τις μεταγραφές. Οι άνθρωποι της ομάδας κοιτούν περιπτώσεις, κάνουν διαπραγματεύσεις και προσπαθούν να κρατούν μυστικές τις επαφές τους.
Εχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι η
Ολύμπια δεν βιάζεται για τις μεταγραφές. Οι άνθρωποι της ομάδας κοιτούν περιπτώσεις, κάνουν διαπραγματεύσεις και προσπαθούν να κρατούν μυστικές τις επαφές τους.
Ολύμπια δεν βιάζεται για τις μεταγραφές. Οι άνθρωποι της ομάδας κοιτούν περιπτώσεις, κάνουν διαπραγματεύσεις και προσπαθούν να κρατούν μυστικές τις επαφές τους.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διεργασίες. Εδώ και κάποιες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια να αποκτήσει κοινοτικού διαβατήριο ο Μπέλσερ προκειμένου να αδειάσει και η άλλη θέση ξένου. Αν οι προσπάθειες στεφθούν από επιτυχία, τότε η Ολύμπια θα πάρει δύο Αμερικανούς.
Εν τω μεταξύ, στην Ολύμπια έχουν ξεχάσει την υπόθεση Αποστολίδη. Ο μάνατζέρ του ζήτησε ακόμα 10 μέρες παράταση γεγονός που ενόχλησε τους ανθρώπους της ομάδας. Πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξετάζει άλλες λύσεις ενώ στους ψηλούς ο Τζιγκάνοβιτς κέρδισε πόντους μετά την απώλεια του Χαρίση.