ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελαφρώς μειωμένο το μπάτζετ στον Πανιώνιο

Ο προϋπολογισμός του Πανιωνίου θα μειωθεί κατά τι αλλά η ομάδα θα παραμείνει ανταγωνιστική.

Ελαφρώς μειωμένο το μπάτζετ στον Πανιώνιο

Στους χαλεπούς, οικονομικά, καιρούς που ζούμε, ο προϋπολογισμός όλων των ομάδων της Α1 θα καθοριστεί αυστηρά από το ύψος των εσόδων και κυρίως από τη χορηγία του ΟΠΑΠ.

Στον Πανιώνιο τηρούν στάση αναμονής σχετικά μ’ αυτό το θέμα αλλά οι ενδείξεις δείχνουν ότι το μπάτζετ της ομάδας σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν θα είναι ελαφρώς μειωμένο, άρα και προσαρμοσμένο στα μέτρα των καιρών.

Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα μείνει ως έχει. Πρόθεση της διοίκησης αλλά και του τεχνικού τιμ είναι να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο το λοκ-άουτ στο ΝΒΑ και να φέρουν στη Νέα Σμύρνη Αμερικανούς που να κάνουν τη διαφορά χωρίς πολλά χρήματα.

Παράλληλα, υπάρχει η πρόθεση να παραμείνει και ο Αντερσον, οι σχετικές συζητήσεις με τον ατζέντη του όμως δεν έχουν αρχίσει ακόμα. Τις επόμενες ημέρες τέλος θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Αγγελου Τσάμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ