ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με απουσίες στη Φυλή ο Λεβαδειακός

Ούτε έναν ούτε δύο, αλλά εννέα ποδοσφαιριστές άφησε εκτός αποστολής ο Γιώργος Παράσχος για το ματς Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο.

Με απουσίες στη Φυλή ο Λεβαδειακός

Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Κυριακίδης, Ευθύμης Κοτίτσας, Γιάννης Αλεξίου, Δημήτρης Ιωάννου, Λούκας Φαβάλι, Άλαν Σάντσες, Στέφανο Ναπολεόνι, Γιώργος Μπουντόπουλος και Ζντράβκο Πόποβιτς δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, που έγινε στο γήπεδο της Χαιρώνειας, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ομάδα της Φυλής.

Πρόκειται για τους Στρατηλάτη, Πασχαλάκη, Μουλόπουλο, Τομάς, Ζησόπουλο, Ιωάννου, Νικολακάκη, Λισγάρα, Κουτσόπουλο, Κόρμπο, Βιάνα, Μαχαίρα, Κοιλιάρα, Μελισσά, Μπεγκόνια, Ζουρούδη, Βασιλείου και Γκρμπιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK