Εκτός μάχης ο Παπαδόπουλος
Εκτός αποστολής για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έμεινε τελικά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο έλληνας επιθετικός έχει ακόμα ενοχλήσεις και ο Μουνιόθ δεν θέλησε να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Κρητικούς.
Τη θέση του Παπαδόπουλου στην 11άδα του Παναθηναϊκού διεκδικούν δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος ο οποίος έπαιξε σαν αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και από την αρχή στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο. Ο άλλος είναι ο Ιβανσιτς. Αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, τότε παρτενέρ του Σαλπιγγίδη στην επίθεση θα είναι ο Βίκτορ και ο Αυστριακός θα πάρει θέση στα αριστερά της μεσαίας γραμμής.
Τον τραυματία Λουκά Βύντρα θα αντικαταστήσει ο φορμαρισμένος Μίκαελ Νίλσον. Κατά τα άλλα ο Μουνιόθ αναμένεται να εμπιστευτεί αυτούς που ξεκίνησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή τους Εμπεντε, Μόρις, Γκούμα, Σέριτς, Τζιόλη, Μπόβιο, Ρομέρο, Βίκτορ και Σαλπιγγίδη.
Στην αποστολή μετέχουν και οι Γκαλίνοβιτς, Δάρλας, Αντονσον, Αντριτς, Μπίσκαν, Θεοδωρίδης, Λεοντίου, Μπίσκαν, Ιβανσιτς, Μάντζιος. Εκτός αποστολής, εκτός από τον Παπαδόπουλο έμειναν οι τραυματίες Βύντρα, Κώτσιος και Γκονζάλες. η τελευταία προπόνηση έγινε το πρωί του Σαββάτου στην Παιανία και περιείχε σπριντ, σουτ και ασκήσεις τακτικής.