Τα έψαλε στους παίκτες ο Δέλλας
Μήνυμα σε έντονο ύφος έστειλε στους ποδοσφαιριστές του ο Τραϊανός Δέλλας στη προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα (30/12).
Ο προπονητής της Ένωσης εμφανίστηκε έξαλλος για την εικόνα των παικτών του στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα και τόνισε ότι κάποια πράγματα θα αλλάξουν άμεσα, καθώς αυτό που φαίνεται στο γήπεδο δεν είναι ΑΕΚ.
“Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση”, είπε ο Δέλλας και συνέχισε: “Σας έχω πει κάποια πράγματα και δεν τα ακούσατε. Παίξατε με τους αναπληρωματικούς και χάσατε 3-0, μαρκάροντας με τα μάτια και δείχνοντας αδιαφορία. Όταν δεν βγάζετε πάθος ούτε στις προπονήσεις, πως περιμένετε να το βγάλετε στο παιχνίδι;”
“Ήταν εικόνα ομάδας η χθεσινή; Αυτό δεν είναι ΑΕΚ. Η νοοτροπία που βλέπω στο γήπεδο τελευταία δεν έχει θέση στην ομάδα και θα αλλάξει άμεσα! Είπαμε κάποια πράγματα μία, δύο φορές και δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα! Είναι καιρό τώρα που έχετε αυτή την εικόνα και σας είπα ότι αν δεν αλλάξει θα το πληρώσουμε! Να που έγινε”.
“Κάποια πράγματα εδώ πέρα θα αλλάξουν άμεσα, είτε το θέλετε είτε όχι. Ας μας γίνει μάθημα το χθεσινό και να μείνει εκεί. Οφείλουμε να συνεχίσουμε και αυτό θα κάνουμε”, τόνισε μεταξύ άλλων.
Μάλιστα ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι το ρεπό της Πρωτοχρονιάς δεν ισχύει και θα βρεθούν όλοι στα Σπάτα να συνεχίσουν την προετοιμασία.