Κατασχέθηκε το γήπεδο της Μποαβίστα
Η μοίρα εξακολουθεί να είναι σκληρή με την Μποαβίστα, η οποία δέχθηκε νέο "χαστούκι" την Παρασκευή (8/8).
Τον Μάιο η πρωταθλήτρια του 2001 “στιγματίστηκε” από τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία για την εμπλοκή της σε σκάνδαλο με διαιτητές και τώρα τα οικονομικά προβλήματα την οδηγούν εκτός του γηπέδου της.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τις εφοριακές αρχές, το “Εστάντιο ντο Μπέσα” χωρητικότητας 30.000 θεατών θα βγει σε πλειστηριασμό έναντι 28,3 εκατομμυρίων ευρώ, ως συνέπεια της αδυναμίας του συλλόγου να διευθετήσει τα οικονομικά ζητήματα που είναι “ανοιχτά”.
Σημειώνεται ότι το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου παραιτήθηκε πρόσφατα, έχοντας αποφύγει οριακά την απεργία που οργάνωναν οι παίκτες, εξαιτίας των οφειλομένων μηνών.
Τα προβλήματα ξέσπασαν λίγο νωρίτερα, όταν ένας επιχειρηματίας είχε εκπονήσει ένα σχέδιο με το οποίο θα χρηματοδοτούσε με 14,5 εκατομμύρια ευρώ τον σύλλογο ώστε να τον βγάλει από το τέλμα, ωστόσο τελικώς έπεσε στην «τσιμπίδα» του νόμου και τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή πλαστών εγγράφων.