Η αποστολή για Στουρμ, αλλαγές ετοιμάζει ο Τεν Κάτε
Είκοσι παίκτες πήρε στην αποστολή ο Χενκ Τεν Κάτε για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Στουρμ Γκρατς στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην 11αδα και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα-Καραγκούνης-Σαλπιγγίδης θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, στην προσπάθεια των “πρασίνων” να ζευγαρώσουν τις νίκες τους στη διοργάνωση ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την πρόκριση στους 32.
Ασφαλώς ο Παναθηναϊκός θα επιζητήσει και την καλή εμφάνιση, μετά την απογοητευτική παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Καβάλα, προκειμένου να συνεχίσει με καλή ψυχολογία στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το παιχνίδι με τη Στουρμ Γκρατς θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ατυχος ο Μαρίνος
Ατυχος στάθηκε ο Στέργος Μαρίνος καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε μερική ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Ο νεαρός δεξιός μπακ εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 1 μήνα.