ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκλεισε η ανταλλαγή Πάνκο-Γκιστ

Τα τελευταία προβλήματα που εμπόδιζαν την ολοκλήρωση της ανταλλαγής του Αντι Πάνκο με τον Τζέιμς Γκιστ ξεπεράστηκαν και πλέον αυτό που απομένει για να βάλει τα πράσινα ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ της Μάλαγα είναι η ανακοίνωση

Εκλεισε η ανταλλαγή Πάνκο-Γκιστ

Κατά πληροφορίες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε ακόμα 50000 ευρώ στον Πάνκο για το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του και η πλευρά του Αμερικανού κάμφθηκε.

Ετσι τις επόμενες ημέρες ο Γκιστ αναμένεται στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό ενώ ο Πάνκο θα αναχωρήσει για την Ισπανία μετά τη σύντομη, όπως αποδείχθηκε, θητεία του στους πράσινους.

Την ανταλλαγή επιβεβαίωση εμμέσως πλην σαφώς και ο μάνατζερ του Πάνκο, Μίσκο Ραζνάτοβιτς ο οποίος έγραψε στο twitter: “Το μοντέλο του NBA με τις ανταλλαγές παικτών φυσικά μπορεί να δουλέψει και στην Euroleague εξίσου καλά. Ιδίως αν εμπλέκονται ομάδας που φοράνε τα ίδια χρώματα στην φανέλα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK