ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Σοφικό για προετοιμασία ο Πανιώνιος

Mόνο ανεκμετάλλευτο δεν θα περάσει το διάστημα της διακοπής για τον Πανιώνιο.

Στο Σοφικό για προετοιμασία ο Πανιώνιος

Από τις 26 μέχρι και τις 31 του μήνα, η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί στο Σοφικό Κορινθίας για να κάνει μίνι προετοιμασία ενόψει του δευτέρου γύρου, κίνηση αν μην τι άλλο ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα.

Η ομάδα θα φιλοξενηθεί χωρίς αντίτιμο σε εγκαταστάσεις που ανήκουν σε ένθερμο φίλο του Ιστορικού και θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει απερίσπαστη για να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Μέχρι και τις 25 του μήνα παίκτες και τεχνική ηγεσία θα έχουν άδεια για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

***Ο Αλέξανδρος Κούρος υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα, στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Η επέμβαση κρίνεται απολύτως επιτυχής και πλέον ο νεαρός παίκτης που πήρε ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο θα ξεκινήσει την θεραπεία του. Μάλιστα θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Αρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ