ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλεξίματα για την Εφές του Ίβκοβιτς

Η Εφές δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τις νίκες της επί της Τουρκ Τέλεκομ και η πρόκριση στα ημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος θα κριθεί σε τρίτο ματς.

Μπλεξίματα για την Εφές του Ίβκοβιτς

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ηττήθηκε 88-83 στην Άγκυρα, αφού δεν είχε τον έλεγχο σε κάποιο από τα κομμάτια του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 10-2 στο ξεκίνημα και από εκεί 28-17, 33-24 και 55-45, δείχνοντας ανταγωνιστική εικόνα.

Η Εφές αντέδρασε σ’ εκείνο το σημείο και μείωσε χάρη στην υπεροχή στο καλάθι (45 έναντι 29 τα ριμπάουντ), δεν έφτασε όμως ως το τέλος της διαδρομής και πλέον κινδυνεύει με αποκλεισμό, αν δεν εμφανιστεί σοβαρή.

Ο Κρις Τζόνσον με 22 πόντους έκανε τη ζημιά στην άμυνα των κυπελλούχων, που πήραν ισάριθμους από τον Νέναντ Κρστιτς και 18 από τον Ντάριο Σάριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK