ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην αποστολή οι Καραγκούνης, Ποστίγκα

Στη διάθεση του Ζοζέ Πεσέιρο τέθηκαν οι Γιώργος Καραγκούνης, Νταμ Ν’ Ντόι και Σιμάο και ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να αποφασίσει εάν θα τους συμπεριλάβει στην 18άδα της αναμέτρησης του γηπέδου "Καραϊσκάκη" με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδας και πολύ περισσότερο στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Στην αποστολή οι Καραγκούνης, Ποστίγκα
Στη διάθεση του
Ζοζέ Πεσέιρο τέθηκαν οι
Γιώργος Καραγκούνης,
Νταμ Ν’ Ντόι και
Σιμάο και ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να αποφασίσει εάν θα τους συμπεριλάβει στην 18άδα της αναμέτρησης του γηπέδου “Καραϊσκάκη” με αντίπαλο τον
Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδας και πολύ περισσότερο στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν την προπόνηση της Τρίτης (15/1) με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις 5 εναντίον 2 και στη συνέχεια με δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τζόζεφ Ενακαρίρε, Μαρσέλο Μάτος Σεμπαστιάν Ρομέρο και Γιώργος Καραγκούνης, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα.

Από αυτήν απουσιάζουν οι Ενακαρίρε, Μόρις, Μάτος, Λεοντίου και Ρομέρο, αλλά βρίσκεται ο Χέλντερ Ποστίγκα.

Ανακοίνωση για τη φανέλα

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και η greenteam θέλουν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους της ομάδας για την μεγάλη ανταπόκριση στις προπαραγγελίες της επετειακής φανέλας, της οποίας τα πρώτα αποθέματα εξαντλήθηκαν.

Η παραγωγή της επετειακής φανέλας, σε συνεργασία με την adidas Hellas, συνεχίζεται και στις αρχές Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η διάθεσή της προς όλους τους φιλάθλους, από τα καταστήματα με τα επίσημα προϊόντα του Παναθηναϊκού αλλά και από το δίκτυο καταστημάτων της adidas σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα και μέχρι να ξεκινήσει η διάθεση της επετειακής φανέλας από τα καταστήματα, οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους, στα καταστήματα του Παναθηναϊκού, τηλεφωνικά στο 210 – 6470970, ή “click in green” στο επίσημο site της greenteam, www.greenteam.gr

Η παραλαβή της επετειακής φανέλας για όσους προχωρήσουν σε παραγγελία μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2008, θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας, τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου”.

*** Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εξέδρες του “Καραϊσκάκη” θα βρεθεί και πάλι, όπως στο ντέρμπι πρωταθλήματος, ο Φρίντχελμ Φούνκελ, τεχνικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, για να παρακολουθήσει από κοντά τον Βαγγέλη Μάντζιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK