ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νίκη Χατζητσοπάνη στο Ράλι Κορίνθου

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Παναγιώτης Χατζητσοπάνης το δέκατο Ράλι Κορίνθου που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο η λέξη ΑΛΑΚ.

default image
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Παναγιώτης Χατζητσοπάνης το δέκατο Ράλι Κορίνθου που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο η λέξη ΑΛΑΚ. Στον έκτο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος εκκίνησαν 60 πληρώματα που προσέφεραν άφθονο θέαμα στους πολλούς θεατές που βρέθηκαν στις ειδικές διαδρομές.



Η επιλογή “3×3”, όσον αφορά τη σχεδίαση του αγώνα (δηλαδή 3 Ειδικές Διαδρομές, επαναλαμβανόμενες 3 φορές) αποδείχθηκε σοφή, αφού και οι δρόμοι άντεξαν, τα πληρώματα ευχαριστήθηκαν τον αγώνα και οι θεατές απέφυγαν τις συνεχείς μετακινήσεις. Έτσι και επιτεύχθηκε η μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τον κόσμο αλλά και η δυνατότητα να δουν περισσότερα περάσματα.

Από τους 60 της εκκίνησης, μόνο 37 έφτασαν στον τερματισμό, με τους Π.Χατζητσοπάνη-Κ.Πετρόπουλο (Subaru Impreza) να παίρνουν την καρό σημαία, κερδίζοντας μάλιστα όλες τις ειδικές διαδρομές του αγώνα!

Ακολούθησαν οι Λ.Κύρκος-Γ.Πολυζώης (Mitsubishi Lancer Evo IX) ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι πάντα απειλητικοί στο χώμα Κ.Πίτσος-Σ.Καραπαπάζης με ίδιο αυτοκίνητο. Τέταρτοι γενικής και πρώτοι στην F3 ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι “Άρης Ιαβέρης”-Σπύρος Κολτσίδας (Fiat Punto Kit Car).

Στις κυριότερες εγκαταλείψεις του αγώνα συμπεριλαμβάνονται οι Ά. Βωβός-“ΕΛ ΕΜ” (Mitsubishi Lancer Evo IX) που είχαν έξοδο στη 1η Ε.Δ. αλλά και οι Κ.Παραδείσης-Κ.Κακαλής (Peugeot 206 S1600), από την ίδια αιτία στην τελευταία όμως Ε.Δ. του αγώνα.

Επόμενος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, είναι το διήμερο και μεικτό (άσφαλτος-χώμα) Ράλι Παλάδιο που θα διεξαχθεί στη Αττική στις 25 και 26 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ