ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tα άκουσαν οι παίκτες που αποχώρησαν με κατεβασμένα κεφάλια

Υπό τις αποδοκιμασίες του λίγου κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ αποχώρησε από το γήπεδο η αποστολή του Παναθηναϊκού (πριν τις δέκα το βράδυ).

Tα άκουσαν οι παίκτες που αποχώρησαν με κατεβασμένα κεφάλια
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν τους παίκτες αλλά και τον προπονητή την ώρα που έμπαιναν στο πούλμαν. Αυτοί που άκουσαν τα περισσότερα ήταν οι Σαλπιγγίδης και Σπυρόπουλος που αποχώρησαν με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα. Χαρακτηριστικά τους είπαν: «Μπράβο πήρατε το Κύπελλο και βγάλατε τη μεταγραφή σας. Χωρίς τίτλο δεν είστε παίκτες».

Ο Σπυρόπουλος τα είχε ακούσει και λίγο πιο πριν όταν κάποιος του είπε: «Εδώ δεν είναι Πανιώνιος». Στο Σιμάο είπαν «μη σκέφτεσαι μόνο τα λεφτά» και στον Κλέιτον «μη χαμογελάς».

Ουδείς παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις. Αμίλητοι και με κατεβασμένα τα κεφάλια επιβιβάστηκαν στο πούλμαν και αποχώρησαν.

Με το αυτοκίνητό του έφυγε και ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος με τη σειρά του τα άκουσε. Το μοναδικό μπράβο ακούστηκε μόνο για τον Χριστοδουλόπουλο. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν εξαιρετικά βαρύ και πλέον αναμένεται η ομιλία του τεν Κάτε την Πέμπτη και η όποια παρέμβαση της διοίκησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK