ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται ο Ντομίνγκες

Οπως αποκάλυψε πρώτο το Contra.gr το απόγευμα της Δευτέρας, ο Τσόρι Ντομίνγκες έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και πιθανόν την Τρίτη θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Έρχεται ο Ντομίνγκες

Είναι πλέον δεδομένο. Ο Τσόρι Ντομίνγκες λογίζεται πλέον ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αφού υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για διετές συμβόλαιο.

Ο 32χρονος Αργεντίνος μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ράγιο Βαγεκάνο, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στη χώρα μας την Τρίτη για να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του με τις τυπικές λεπτομέρειες. Αν ο παίκτης έρθει την Τρίτη, τότε την Τετάρτη θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ. Ωστόσο, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ταξιδέψει τελικά στη χώρα μας μία μέρα αργότερα, την Τετάρτη.

Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για τελειωμένη υπόθεση, παρά τα δημοσιεύματα από Ισπανία μεριά πως η Μάλαγα θα προσπαθήσει να κάνει τη ρελάνς και να αποκτήσει τον Ντομίνγκες. Ο έμπειρος μέσος έχει κάνει την επιλογή του και αυτή είναι ο Ολυμπιακός, με τον οποίο θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League.

Διαβάστε ακόμη:

Δικός του ο Ντομίνγκες, κλείνει και ο Αμαλφιτανό

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK