ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Μπιέλα για 3 χρόνια ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος δεν ήταν διατεθειμένος να περιμένει να δοθεί ένα τέλος στη ρευστή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ και γι' αυτό το λόγο μετακόμισε στην Ιταλία για να ενταχθεί στην Μπιέλα.

Στην Μπιέλα για 3 χρόνια ο Χρυσικόπουλος

Στα 19 του χρόνια ο πρώην φόργουορντ του Άρη μετακομίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ελλάδας, υπογράφοντας 3ετές συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογo.

“Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Λίνο μαζί μας. Είχαμε μακρές και περίπλοκες διαπραγματεύσεις, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει λόγω της ικανοποίησης από τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν. Είναι σίγουρο ένας παίκτης με λίγες εμπειρίες σε μπάσκετ ανδρών, αλλά είναι εξαιρετικό ταλέντο και καταλαβαίνει το παιχνίδι. Θα δουλέψουμε σκληρά για να τον βοηθήσουμε να πετύχει τους στόχους του”, δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπιέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ