ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

3η αγ. πλέι άουτ: Επιασε κορυφή ο Θρασύβουλος, νίκη για Ιωνικό

Κορυφή έπιασε ο Θρασύβουλος μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασεστη Ρόδο για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Β' Εθνικής. Νίκη για τον Ιωνικό στη Νεάπολη με 2-1 επί της Δόξα Δράμας που μπαίνει δυνατά κι αυτός στο παιχνίδι της παραμονής.

3η αγ. πλέι άουτ: Επιασε κορυφή ο Θρασύβουλος, νίκη για Ιωνικό

Ρόδος-Θρασύβουλος 1-1

Μοιράστηκαν βαθμούς στη Ρόδο η τοπική ομάδα και ο Θρασύβουλος, με αποτέλεσμα οι μεν Ρόδιοι να υποχωρήσουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και η ομάδα της Φυλής να πιάσει τη Δόξα στην πρώτη θέση. Το πρώτο μέρος του αγώνα ανήκε στους φιλοξενουμένους, οι οποίοι απείλησαν μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Σαπάνης έπιασε ένα “χλιαρό” πλασέ, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 11ο λεπτό ο Χατζηπαντελίδης άνοιξε το σκορ για τον Θρασύβουλο και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αμέσως, αλλά οι ευκαιρίες των Μπιμπίρη και Πελέκη δεν είχαν θετική κατάληξη. Στο δεύτερο μέρος η Ρόδος ανέβασε ακόμα περισσότερο στροφές και στο 56′ έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Σταμάτης Καντιμοίρης εκτέλεσε πέναλτι στο δοκάρι. Η “λύτρωση” ήρθε στο 73′ από τον Λάζετιτς, ο οποίος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Βασιλείου και κατέληξε στα δίχτυα. Στα τελευταία λεπτά αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη, αλλά την απώλεσαν και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

Θρασύβουλος 6
Δόξα Δράμας 6
Ιωνικός 5
Ρόδος 3

Ρόδος: Παναγιωτόπουλος, Στ. Καντιμοίρης, Δανάς, Πελέκης (46′ Γ. Καντιμοίρης), Παπαδημήτρης, Μπιμπίρης (84′ Αθανασιάδης), Πρίπου, Ιράλα, Ζιλ΄βαν (30′ Κακλαμάνος), Λουσιάνο, Λάζετιτς

Θρασύβουλος: Μπαρτζώκας, Χ. Μίχος (39′ Σπ. Μίχος), Πιπίνης, Ζώνας, Βασιλείου, Παληγεώργος, Κόμπο, Ντελγάδο, Σαπάνης, Χατζηπαντελίδης, Καραμαλίκης


Ιωνικός-Δόξα Δράμας 2-1

Για συναρπαστικό ποδόσφαιρο βάλε
Conn-X TV μόνο με €12.99/μήνα!

Στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Ιωνικός πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Δόξα Δράμας, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήταν πρωταγωνιστές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα άρχισαν δυναμικά, έχασαν ευκαιρίες και εν τέλει βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με πέναλτι του Κριστόρι λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (είχαν προηγηθεί δύο ευκαιρίες των φιλοξενουμένων). Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ισορρόπησε, αλλά ο Ιωνικός ήταν και πάλι αυτός που έφτασε στο γκολ, εκ νέου με τον Κριστόρι. Το 2-0 δεν άφησε πολλά περιθώρια στους “μαυραετούς”, που προσπάθησαν να απαντήσουν, πίεσαν, μείωσαν με τον Σαμαρά στο 83′, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ιωνικός: Παγούδης, Γεωργίου (63′ Γιόνδης), Κεφαλούκος (46′ Σάλτο), Μπέριος, Ρουσάκης, Πεδάνο (57′ Μακράκης), Κριστόρι, Κ. Μωραΐτης, Γάλας, Απ. Παπαζούδης, Χαλαουανί

Δόξα Δράμας: Τοπαλίδης, Σαμαράς, Ρομπίνιο, Χ. Μουρατίδης (55′ Παπαθανασίου), Πινδώνης, Τσουκαλάς (77′ Χλωρός), Βαν Ες, Τρελόπουλος, Γαλακτερός, Μπαξεβανίδης, Μαχαιρούδης (83′ Παρμαξίδης)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ