ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επισημοποιήθηκε η επιστροφή Τζιοβίνκο

Στην ανακοίνωση της παραχώρησης των δικαιωμάτων του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο στη Γιουβέντους, προέβη η διοίκηση της Πάρμα.

Επισημοποιήθηκε η επιστροφή Τζιοβίνκο

Ο Ιταλός διεθνής ανήκε κατά το ήμισυ στους “παρμέντσι”, ώσπου οι πρωταθλητές Ιταλίας αποφάσισαν να τον αποκτήσουν εκ νέου, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

“Μετά από δύο σεζόν, όπου σκόραρε 22 γκολ σε 66 εμφανίσεις, ο Τζιοβίνκο θα ξαναγίνει “μπιανκονέρο”. Η διοίκηση της Πάρμα θέλει να τον ευχαριστήσει για την αφοσίωσή του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του”, αναφέρει η ανακοίνωση των “παρμέντσι”.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι η ομάδα του Τορίνου κατέβαλε 11 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 25χρονου μεσοεπιθετικού, για τον οποίο είχε γραφτεί πως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK