Ριβάλντο: “Στόχος πάντα ο τίτλος”
"Στόχος μας παραμένει πάντα ο τίτλος", υποστήριξε ο Ριβάλντο, στο πλαίσιο της παρουσίας του σε γνωστό εμπορικό κέντρο, σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, του οποίου ο Βραζιλιάνος σταρ προωθεί την διαφημιστική του καμπάνια.
“Στόχος μας παραμένει πάντα ο τίτλος”, υποστήριξε ο Ριβάλντο, στο πλαίσιο της παρουσίας του σε γνωστό εμπορικό κέντρο, σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, του οποίου ο Βραζιλιάνος σταρ προωθεί την διαφημιστική του καμπάνια.
“Έχουμε δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους στην κούρσα για τον τίτλο, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που κάνουν το έργο μας πιο δύσκολο. Πιστεύω όμως πως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά θα πετύχουμε τον στόχο μας”, τόνισε ο 35χρονος μεσοεπιθετικός.
Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση σχετικά με τις πρόσφατες αποδοκιμασίες του κοινού της ομάδας -στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Βέροια- προς πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού, Λορένσο Σέρα Φερέρ, ο Ριβάλντο σημείωσε: “Όποιος πληρώνει εισιτήριο έχει δικαίωμα να επιδοκιμάζει ή να αποδοκιμάζει εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προχωρήσουμε μπροστά”.