ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξαλλος με Κεϊρόζ ο Σκολάρι

Μύδρους κατά του Κάρλος Κεϊρόζ εξαπέλυσε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας κατηγόρησε τον βοηθό του Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι βρέθηκε στο παιχνίδι των Ιβήρων με το Καζακστάν για να προετοιμάσει το έδαφος για τη διαδοχή του.

default image
Μύδρους κατά του Κάρλος Κεϊρόζ εξαπέλυσε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας κατηγόρησε τον βοηθό του Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι
βρέθηκε στο παιχνίδι των Ιβήρων με το Καζακστάν για να προετοιμάσει το έδαφος για τη διαδοχή του.

“Όλα έχουν να κάνουν με την εικόνα. Εμείς θα πρέπει να έχουμε κάτι να πούμε στην ομάδα του. Ήρθε να δει το παιχνίδι και να δουλέψει την υποψηφιότητα του για τον πάγκο της εθνικής, αφού είναι καλοδεχούμενος από εμάς. Πάντα ανοίγουμε τις πόρτες μας στον κόσμο”, ανέφερε ο Σκολάρι ο οποίος ήταν έξω φρενών με τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τεχνικός της Πορτογαλίας παρουσιάστηκε πειραγμένος και από τις δηλώσεις του Κεϊρόζ για τον Ρονάλντο. Ο βοηθός του “Φέργκι” είχε τονίσει πως ο παίκτης έχει πρόβλημα τραυματισμού και δεν έπρεπε να αγωνιστεί, ενώ στον Βραζιλιάνο του είχε δώσει την έγκριση για να τον χρησιμοποιήσει.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ρονάλντο αγωνίστηκε από την αρχή της αναμέτρησης, πέτυχε ένα γκολ, ενώ ήταν και από τους κορυφαίους παίκτες της Πορτογαλίας. Όλα αυτά και παρά τη θέληση του Φέργκιουσον να μην πάει στην πατρίδα του για τον αγώνα με το Καζακστάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ